Naam
Reactie
CAPTCHA Image   Reload Image
Code invoeren*:
Karin Hallo allemaal,
Wat een bizarre tijd, het lijkt net een droom, maar helaas is het de harde werkelijkheid. Wat zullen we blij zijn als we weer met elkaar kunnen zingen op de dinsdagavond. Ik heb voor mezelf bedacht, dat ik op de dinsdagavond de bestanden ga oefenen, zodat ik toch een beetje het gevoel heb dat ik aan het repeteren ben. En wie weet, misschien doet een goed voorbeeld goed volgen en zingen we, als er weer gezelliger tijden aanbreken, de sterren van de hemel. Hopelijk blijft iedereen gevrijwaard van het corona-virus en zien we elkaar binnenkort weer in 't Patronaat. Lieve zangersgroeten van Karin.
Toos Stone Lieve allemaal, vervelend dat we nu niet gezellig samen kunnen zijn en lekker kunnen zingen. Ik hoop dat het jullie goed gaat. Pas goed op jezelf en elkaar.
Lieve groet van Toos.
Meggy van Oerle We hebben weer een geweldig concert gehad. Zowel het publiek als wijzelf hebben genoten.
Ik wil dan ook iedereen bedanken die daaraan meegewerkt hebben. Verder wens ik allen fijne feestdagen toe en een gezond 2020. Volgend jaar gaan we er weer tegenaan!!!!! Groetjes Meggy.
Jan van Ginkel Beste dirigent, koorleden en de extra musici en zangeres, weer zoals te doen gebruikelijk een prachtig Kerstconcert vandaag 15/12/19.
Echter de opstelling van het koor, anders dan vele voorgaande jaren niet meer op dat mooie podium, dan klinkt de koorzang toch anders, soms wat minder maar ook zie je eigenlijk niet hoe groot dat koor wel is.
Toos Stone CECILIAFEEST: Wat was het weer een gezellige feestavond. Ik vond het volksdansen super leuk. Bedankt voor de prima organisatie Reneé, Lorretta, Angela en Annemart!!