Naam
Reactie
CAPTCHA Image   Reload Image
Code invoeren*:
Mies Domensino We hebben een fantastisch muziekfestival gehad. Het weer, de perfecte organisatie, het goede humeur en de medewerking van heel veel mensen hielpen daaraan mee. Veel verschillende muziekstijlen hebben we kunnen beluisteren. Kortom, we hebben allemaal genoten.
Heel veel dank aan de jubileumcommissie. Ze hebben ontzettend hard gewerkt om deze dag mogelijk te maken. Dank aan dirigent Wim en pianiste Evelien die zoveel extra repetities hebben gegeven. En natuurlijk ook dank aan alle vrijwilligers die zo spontaan hun medewerking hebben verleend. Nu maar genieten van een lange warme zomer en daarna op naar het kerstconcert van 17 december van Mierlo Vocaal met OG3NE.
Trui Hofstede Wat een geweldige 140-ste verjaardag hebben we gevierd. Het is een fantastische dag geweest. Maar wat een organisatie. Alles klopte. Een mooi palet aan koren. Ik ben trots dat ik bij dit koor mag zingen.
Organiserend comité heel hartelijk bedankt en iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt.
Désirée van Doorne - Selker Wat een Feest ! Een prachtig, blij, muzikaal festijn . Zo'n zonnige voorjaarsdag, waar zo veel mensen bij elkaar waren om hun liefde voor muziek te delen .
Het organiserende comité en ieder die zich hiervoor heeft ingezet , met oog voor het kleinste detail, Heel hartelijk bedankt !
Jullie hebben veel mensen een stralende dag gegeven .
wim van der Linden Vandaag 21 mei een mooi muziekfestival gehad met een diversiteit aan gasten. Namens het organiserende comité bedanken wij allen die hier een bijdragen aan hebben geleverd. Op naar het kerstconcert dd. 17 december 2017 waar wij als gast O'G3NE hebben.
Theo van Dijk Wat een fantastisch korenfestival !!!
Vandaag heb ik mogen genieten van jullie korenfestival. Een prachtige middag met een grote diversiteit aan koren. Allemaal met een eigen stijl, een eigen genre en een eigen muzikaliteit. Met één ding gemeen: passie voor zingen. Een mooie formule met op drie podia vlak bij elkaar optredens zodat iedereen zijn voorkeur kon kiezen.
Een geweldige organisatie, aan alles was gedacht. Als je het zo voor elkaar hebt, verdien je toch ook zo'n mooi weer.
Chapeau voor iedereen die aan dit mooie evenement heeft bijgedragen.