Naam
Reactie
CAPTCHA Image   Reload Image
Code invoeren*:
Theo van Dijk Gisteren genoten van Mierlo Vocaal. Eerst het Caratconcert en aansluitend een heerlijke fietstocht. Prima idee om dit zo te combineren. Route was mooi en het is leuk om eens met mensen te fietsen die je nog wat minder goed kent en zo elkaar beter te leren kennen. Hulde aan de organisatoren.
Theo van Dijk Gisteren genoten van Mierlo Vocaal. Eerst het Caratconcert en aansluitend een heerlijke fietstocht. Prima idee om dit zo te combineren. Route was mooi en het is leuk om eens met mensen te fietsen die je nog wat minder goed kent en zo elkaar beter te leren kennis. Hulde aan de organisatoren.
Karin Ik sluit me geheel bij Toos aan.
ToosS Meggy, Phil, Trui en Maarte,
Bedankt voor de super gezellige middag/avond van de fietstocht met n heeelijk buffet. Ik heb weer genoten samen met vele mensen van Mierlo Vocaal. Zo’n leuk clubje!! 👍😘🍒🎼
Meggy van Oerle Hierbij wil ik het Bestuur en de Jubileum commissie
bedanken voor het geweldige jubileum-jaar. We hebben er met zijn allen van genoten. Verder wil ik ook Wim en Guy bedanken die er veel tijd in hebben gestoken en Evelien uiteraard ook. Verder wens ik iedereen hele fijne feestdagen en in 2018 gaan we er weer tegenaan!!!