Naam
Reactie
CAPTCHA Image   Reload Image
Code invoeren*:
Meggy van Oerle Hierbij wil ik het Bestuur en de Jubileum commissie
bedanken voor het geweldige jubileum-jaar. We hebben er met zijn allen van genoten. Verder wil ik ook Wim en Guy bedanken die er veel tijd in hebben gestoken en Evelien uiteraard ook. Verder wens ik iedereen hele fijne feestdagen en in 2018 gaan we er weer tegenaan!!!
Ab Kappers Hiermee wil ik graag alle leden van Mierlo Vocaal hartelijk bedanken voor het geweldige concert van afgelopen zondag. Ondanks (of misschien wel dankzij) het wat mindere optreden in Bethanië op zaterdag steeg het koor bij het kerstconcert herhaaldelijk boven zichzelf uit. Met name bij het " Ave Maria" evenals bij "Glorious Kindom" was het doodstil in de kerk en was het publiek duidelijk ontroerd. Nogmaals "Proficiat" en bedankt!
Mies Domensino Wat een geweldige middag was het gisteren. We hebben goed gezongen, de organisatie verliep gladjes en de afsluiting van de dames van OG3NE was geweldig. Het was goed te horen en te zien dat het publiek ook heeft genoten. Jubileumcommissie en alle vrijwilligers, heel hartelijk bedankt voor het vele werk.
wim van der Linden Vandaag met een mooi kerstconcert waar OG3NE te gast was het jubileumjaar 140 jr. Mierlo Vocaal afgesloten. Namens het comité 140 jr. allen bedankt die op welke manier daar dit jaar aan meegewerkt hebben.
Meggy Hierbij wil ik het Bestuur bedanken voor het door hen georganiseerde Cecilia feest. We hebben erg genoten van Striepke Veur die vooral moeite hadden met de achternaam van Mies. Ik denk niet dat ze daar nog uitkomen. We hebben ook nog lekker gedanst en waren pas in de kleine uurtjes thuis. Hopelijk volgend jaar weer zo'n leuke avond.