Naam
Reactie
CAPTCHA Image   Reload Image
Code invoeren*:
Meggy van Oerle We hebben weer een geweldig concert gehad. Zowel het publiek als wijzelf hebben genoten.
Ik wil dan ook iedereen bedanken die daaraan meegewerkt hebben. Verder wens ik allen fijne feestdagen toe en een gezond 2020. Volgend jaar gaan we er weer tegenaan!!!!! Groetjes Meggy.
Jan van Ginkel Beste dirigent, koorleden en de extra musici en zangeres, weer zoals te doen gebruikelijk een prachtig Kerstconcert vandaag 15/12/19.
Echter de opstelling van het koor, anders dan vele voorgaande jaren niet meer op dat mooie podium, dan klinkt de koorzang toch anders, soms wat minder maar ook zie je eigenlijk niet hoe groot dat koor wel is.
Toos Stone CECILIAFEEST: Wat was het weer een gezellige feestavond. Ik vond het volksdansen super leuk. Bedankt voor de prima organisatie Reneé, Lorretta, Angela en Annemart!!
Desiree Wat was het een mooie feestelijke afsluiting voor de vakantie , de open repetitie . Grote inzet om alles te regelen , lekkere hapjes bij de nazit , een blijde vrolijke stemming . Erg fijn om mee te maken , dank jullie wel allemaal . Een zonnige fijne zomer , lekker uitrusten ! Lieve Groet , Desiree
Maarte Hallo allemaal.
Ik heb zondagmiddag genoten van ons consert, in de Gaviolizaal van het Orgelmuseum in Helmond.
We hebben een mooi visitekaartje achter gelaten.
Ik vindt het wel jammer dat er mensen aanwezig waren die niet stil konden zijn tijdens ons optreden.